Dienstenwijzer

De financiële sector hecht aan goede voorlichting. Daarom hebben we voor u een dienstenwijzer opgesteld, waarin u leest wie we zijn en hoe we werken. 

Dienstverlening

Onze dienstverleningsdocumenten (DVD’s) bevatten een overzicht van de kosten voor een financieel advies en een beschrijving van onze werkzaamheden.

Hieronder kunt u de documenten downloaden:
- DVD Risico’s afdekken
- DVD Vermogen opbouwen
- DVD Hypotheek aanvraag
- Privacy statement PCO

 

 

 

Voor wie

Advies op maat voor ondernemers

Of u nu op het punt staat voor uzelf te beginnen, uw bedrijf uitbreidt of klaar bent voor de overname: ondernemen is altijd dynamisch. Wettelijke eisen en richtlijnen veranderen, net als productspecificaties en leveranciers. Marges staan steeds vaker onder druk. Misschien wordt één van uw personeelsleden wel ziek. En hoe is uw pensioen of dat van uw werknemers eigenlijk geregeld?

PCO: uw persoonlijke bedrijfsadviseur

Wat uw bedrijfssituatie ook is: goed en betrouwbaar financieel advies wordt steeds belangrijker. Als uw persoonlijke bedrijfsadviseur onderneemt PCO graag met u mee. Met een gedegen financiële planning als uitgangspunt, uiteraard volledig onafhankelijk. Aan de hand hiervan kunnen we u voorzien van helder, direct toepasbaar en praktisch advies dat goed is onderbouwd. Daarnaast ondersteunen we u graag met de complete administratieve afhandeling, ook als het gaat om uw persoonlijke financiële en verzekeringszaken. Zo houdt u alles in één hand.

Welkom bij PCO

Hoe groot of klein uw onderneming ook is: bij PCO bent u van harte welkom. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkadvies voor het midden- en kleinbedrijf.

Zelf ervaren hoe persoonlijk onze service is? Bel ons gerust via
0575 – 547 428, of loop eens binnen in ons kantoor aan de
Runneboom 8 in Warnsveld. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direct een afspraak

Brochure

Vraag hem gratis aan!