Dienstenwijzer

De financiële sector hecht aan goede voorlichting. Daarom hebben we voor u een dienstenwijzer opgesteld, waarin u leest wie we zijn en hoe we werken. 

Dienstverlening

Onze dienstverleningsdocumenten (DVD’s) bevatten een overzicht van de kosten voor een financieel advies en een beschrijving van onze werkzaamheden.

Hieronder kunt u de documenten downloaden:
- DVD Risico’s afdekken
- DVD Vermogen opbouwen
- DVD Hypotheek aanvraag
- Privacy statement PCO

 

 

 

Visie

Deskundig, integer advies

PCO Financiële Planning is er niet om u iets te verkopen. Sterker nog: als het beter is voor u of uw onderneming, raden we sommige verzekeringen of een hypotheek juist af. Dat maakt ons tot een betrokken en vooral eerlijke partner die denkt in uw belang.

Klare taal

In ons vakgebied praten we vaak over ingewikkelde financiële constructies. Wij nemen graag de tijd om deze in heldere bewoordingen aan u uit te leggen.

Altijd up-to-date

In ons vak krijgen we regelmatig te maken met nieuwe wetten en regels, polissen en verzekerings-, spaar- en hypotheekvormen. Om bij te blijven, volgen we alle veranderingen op de voet en blijven we ons ontwikkelen via opleidingen, trainingen en cursussen. 

Eén aanspreekpunt

Persoonlijk, adviesgericht, integer en onafhankelijk. Maar ook zeer vasthoudend, altijd eerlijk en een tikkeltje eigenwijs. Dat is PCO. We nemen graag de tijd om u beter te leren kennen. Daarom heeft u bij ons zoveel mogelijk één vast aanspreekpunt. Uw persoonlijke adviseur die u kent en direct uw vraag kan beantwoorden. 

Uitgebreid netwerk aan specialisten

Hebben we het antwoord niet direct paraat? Dan zoeken we het voor u uit. Of we brengen u in contact met deskundigen uit ons uitgebreide netwerk.Van makelaar en notaris tot accountant en jurist: stuk voor stuk ervaren specialisten die hun vak verstaan en met wie wij de afgelopen jaren een vertrouwensband hebben opgebouwd. Een relatie die we ook graag met u opbouwen. Onze slogan luidt niet voor niets: PCO, met de P van Persoonlijk.


Zelf ervaren hoe persoonlijk onze service is? Bel ons gerust via
0575 – 547 428, of loop eens binnen in ons kantoor aan de
Runneboom 8 in Warnsveld.

 

 

 

 

Direct een afspraak

Brochure

Vraag hem gratis aan!