Dienstenwijzer

De financiële sector hecht aan goede voorlichting. Daarom hebben we voor u een dienstenwijzer opgesteld, waarin u leest wie we zijn en hoe we werken. 

Dienstverlening

Onze dienstverleningsdocumenten (DVD’s) bevatten een overzicht van de kosten voor een financieel advies en een beschrijving van onze werkzaamheden.

Hieronder kunt u de documenten downloaden:
- DVD Risico’s afdekken
- DVD Vermogen opbouwen
- DVD Hypotheek aanvraag
- Privacy statement PCO

 

 

 

Hypotheken

PCO Hypotheken: vertrouwd en onderbouwd advies

Een beleggingshypotheek of liever sparen? De rente voor langere periode vastzetten of juist niet? Bij het kopen van een woning of bedrijfspand komt heel wat kijken. Het afsluiten van een hypotheek is ook best ingewikkeld. Welke hypotheekvorm past het beste bij uw situatie?

Dit onderzoeken we op basis van een doordachte financiële planning: uw persoonlijke financiële ‘APK’ die inzicht geeft in uw inkomens- en vermogenspositie op korte en lange termijn. Dit voorkomt verrassingen in de toekomst.

Advies en ontzorging

PCO voorziet u van een goed onderbouwd advies waarbij we alle mogelijkheden en risico’s op een rij te zetten. Ons advies is onafhankelijk en u betaalt alleen onze adviesuren. Waar u de hypotheek onderbrengt, is dan ook aan u. Als u wilt, verzorgen we alle administratieve zaken die bij het afsluiten van een hypotheek komen kijken. Zodat u uiteindelijk alleen nog hoeft te tekenen.

Wilt u weten hoe uw ideale hypotheek er uitziet? Bel ons gerust: 0575 – 547 428, of loop eens binnen in ons kantoor aan de Runneboom 8 in Warnsveld.

PCO: erkend hypotheekadviseur

Jan Weijman - de hypotheekspecialist van PCO Financiële Planning - is erkend hypotheekadviseur. Hij heeft een persoonlijk certificaat, waarmee hij laat zien dat hij deskundig, vaardig en integer is.
Lees meer over Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

 

 

 

 

 

 

 

Direct een afspraak

Brochure

Vraag hem gratis aan!