Dienstenwijzer

De financiële sector hecht aan goede voorlichting. Daarom hebben we voor u een dienstenwijzer opgesteld, waarin u leest wie we zijn en hoe we werken. 

Dienstverlening

Onze dienstverleningsdocumenten (DVD’s) bevatten een overzicht van de kosten voor een financieel advies en een beschrijving van onze werkzaamheden.

Hieronder kunt u de documenten downloaden:
- DVD Risico’s afdekken
- DVD Vermogen opbouwen
- DVD Hypotheek aanvraag
- Privacy statement PCO

 

 

 

Assurantiën

PCO Assurantiën: risicomanagement van A tot Z

Zakelijk loopt u bepaalde risico’s. Het is aan u welke risico’s u bereid bent te nemen en welke u wilt afdekken. Uw persoonlijke bedrijfsadviseur van PCO bekijkt samen met u wat u wel of juist niet hoeft te verzekeren.

Advies in uw voordeel

Dankzij onze risico-inventarisatie zien we bijvoorbeeld of u onder- of juist oververzekerd bent. En als zich een schadegeval voordoet, handelen we dit voor u af. Bent u toe aan nieuwe verzekeringen? Ook dan zijn we 100% onafhankelijk. Waar u uw verzekeringen onderbrengt, is dan ook aan u. Als u wilt, verzorgen we alle administratieve zaken die bij het afsluiten komen kijken. Zodat u uiteindelijk alleen nog hoeft te tekenen.

Benieuwd of het goed zit met uw verzekeringen? Bel ons gerust: 0575 – 547 428, of loop eens binnen in ons kantoor aan de Runneboom 8 in Warnsveld. 

Financiële APK

Ons werk begint altijd met een doordachte financiële planning: uw persoonlijke financiële ‘APK’ die inzicht geeft in uw inkomens- en vermogenspositie op korte en lange termijn. Dit voorkomt verrassingen in de toekomst.

zorgvergelijkingsmodules

De nieuwe premies voor de zorgverzekering zijn inmiddels bekend.
Hier kunt u een vergelijk maken.

Zorgmodule MKB

Microsite MKB

Hier kunt u een vergelijk maken voor de aangesloten Abel leden.

Zorgmodule Abel leden

Microsite Abel leden

 

 

 

 

Direct een afspraak

Brochure

Vraag hem gratis aan!